Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Ο Χρυσαυγίτης Αρβανίτης και το μυστήριο με την Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής


Mια αστραφτερή Porsche που σταθμεύει τον τελευταίο καιρό στο πρώτο υπόγειο της Βουλής έχει μαγνητίσει τα βλέμματα βουλευτών, αστυνομικών αλλά και των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας P*M-3**0 είναι δηλωμένη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη-Αβράμη, ο οποίος έχει μεριμνήσει για την άδεια στάθμευσης του αυτοκινήτου στο γκαράζ της Βουλής.

Το αυτοκίνητο έχει ιδιοκτήτη τον Ε.Γ. του Α. αλλά έχει δηλωθεί στη Βουλή προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα να σταθμεύει εκεί. Συγκεκριμένα, ο κ. Αρβανίτης φαίνεται να δήλωσε το πολυτελές αυτοκίνητο στην υπηρεσία ασφαλείας του Κοινοβουλίου, με οδηγό τον... επιστημονικό του συνεργάτη.

Προφανώς, όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται για γενικότερες ανάγκες του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, έφτασε στη Βουλή με αυτό ο Απόστολος Γκλέτσος, εξάδελφος του δημάρχου Στυλίδας, ο οποίος είναι διευθυντής του γραφείου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.Πηγή: Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...