Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Γιώργος Καλαντζής για Ηλία Κασιδιάρη: Η περίπτωσή του εξηγείται ιατρικά

Σε αιχμηρό σχόλιο για τη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη εξερχόμενου από τα δικαστήρια, αφού είχε κριθεί μη προφυλακιστέος, προέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Καλαντζής είπε «Θέλω να έχετε στο μυαλό σας την εικόνα του κ. Κασιδιάρη και την εικόνα τη χθεσινή. Τίποτε άλλο... Εγώ την εξηγώ ιατρικά, επειδή είμαι φαρμακοποιός, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχει εξήγηση ιατρική, αλλά δεν κάνει. Πολιτική εξήγηση γιατί να έχει, όταν βγήκε έξω εν εξάλλω καταστάσει και έκανε αυτά που έκανε;» .

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο κ. Κασιδιάρης είχε κάνει χρήση ουσιών, ο κ. Καλαντζής είπε «όχι, σε καμία περίπτωση (δεν είχε κάνει χρήση ουσιών). Σε στερητική αντίδραση, κατάσταση μπορεί να ήταν. Προσπαθώ να εξηγήσω μερικά πράγματα, αλλά η εικόνα είναι καλύτερη από τη διάγνωση. Όπως ξέρετε, οι καλοί γιατροί παλιά κοιτούσαν την όψη. Καλή όψη έλεγαν, αγαθή όψη. Και κάποιοι καλοί γιατροί έλεγαν ότι εάν θεραπεύσεις το ψυχικό αίτιο, θεραπεύεις και την ασθένεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...