Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Καραμανλής - Στυλιανίδης στον Έβρο για ξένοιαστο ράφτινγκ (φωτογραφίες)


Ως την άκρη της Ελλάδας έφτασε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής προκειμένου να απολαύσει το εορταστικό τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε μαζί του και καλούς του φίλους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αλέξανδρος Κοντός. Ωστόσο δεν ήταν μόνοι τους. Η πολυμελής παρέα με οδηγό από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επισκέφθηκε τον καταρράκτη του Λειβαδίτη και το Δασικό χωριό, ενώ πραγματοποίησε και κατάβαση του ποταμού Νέστου.


Ο κ. Στυλιανίδης μάλιστα, ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook και φωτογραφία από το ράφτινκ που έκανε η ομάδα με την εξής λεζάντα:

«Ο Κώστας Καραμανλής δεν ξεχνά τη Θράκη. Αυτή τον πίστεψε και τον στήριξε και αυτός της ανταπέδωσε ως πρωθυπουργός εμπράκτως την αγάπη του, με έργα που φέρουν την υπογραφή του. Τον υποδεχθήκαμε το τριήμερο της Εθνικής γιορτής στον ορεινό όγκο της Ξάνθης. Σε μια ιδιωτική επίσκεψη μαζί με την οικογένεια του και μερικούς φίλους περπάτησε στα μονοπάτια της οροσειράς της Ροδόπης, διέσχισε με κανό τον ποταμό Νέστο και θαύμασε για ακόμη μια φορά την ομορφιά της ακριτικής γης μας. Όπου κι αν βρέθηκε οι Θρακιώτες τον υποδέχθηκαν με αγάπη και ενθουσιασμό, εκδηλώνοντας την παραδοσιακή τους φιλοξενία αλλά και την αναγνώριση τους προς ένα πολιτικό ηγέτη, που δεν έμεινε στα λόγια, αλλά προσέφερε σε μια περιοχή που το είχε ανάγκη αλλά και το δικαιούνταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...