Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Εξαλλος Αδωνις στο twitter: Πείτε χαιρετίσματα στον Μπογιόπουλο ότι...

Να πάει να δουλέψει για καμιά εβδομάδα στην οικοδομή συμβούλεψε τον Αδωνι Γεωργιάδη ο Νίκος Μπογιόπουλος προκαλώντας την έκρηξη του υπουργού Υγείας.


Με tweet του στέλνει μήνυμα ως εξής: Πείτε χαιρετίσματα του κ. Μπογιόπουλου ότι εργάζομαι από τα 17 κουβαλώντας βιβλία. Όχι εργαζόμενος για το Κόμμα...

O κ. Μπογιόπουλος σε πρόσφατο άρθρο του στον eniko κατέληγε με το παρακάτω υστερόγραφο, στο οποίο και απάντησε μέσω twitter o Aδωνις Γεωργιάδης: «ΥΓ«Κάτω από τα 65 κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει σύνταξη», απεφάνθη πρόσφατα ο – «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» - κύριος Α.Γεωργιάδης.

Εμείς λέμε ότι «κανονικά» ο - «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» - υπουργός Υγείας κ.Γεωργιάδης θα έπρεπε να πάει να δουλέψει (όχι για πολύ, για καμιά βδομάδα) σε καμιά οικοδομή. Σε κανένα μεταλλουργείο. Σε καμιά ειδικότητα εναεριτών. Σε κανένα καμίνι χάλυβα. Σε κανένα ορυχείο. Σε κανένα συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων κλπ. Έτσι, για να μάθει τι θα πει δουλειά. Και αφού θα μάθαινε τι σημαίνει δουλειά, μετά θα τα λέγαμε και για το χρόνο συνταξιοδότησης".»

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...