Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Μανώλης Γλέζος ξαναχτυπά! - Δεν έχουμε ακόμα πειστικές απαντήσεις για το που θα βρούμε τα λεφτά!

- Ο Μανώλης Γλέζος δηλώνει ανοικτός σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
- Ζητάει εκλογές το συντομότερο αλλά λέει όχι στο μπόνους των 50 εδρών
- Ο Αλεξης Τσίπρας έχει δικαίωμα να αποφασίζει ως αρχηγός αλλά....

Ο Μανώλης Γλέζος για ακόμα μια φορά σε λίγα 24ωρα ταράζει τα νερά στον ΣΥΡΙΖΑ και πολλά από αυτά που λέει είναι σίγουρο ότι προκαλούν εκνευρισμό στην ηγεσία του κόμματος.

Μιλώντας σήμερα στον ΒΗΜΑ FM, ο κ. Γλέζος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα πείσει και δεν έχει ο ίδιος τις απαντήσεις για το που θα βρει τα λεφτά για το πρόγραμμά του και τόνισε ότι πρέπει να γίνουν το συντομότερο εκλογές.

"Υπάρχει αναντιστοιχία λαού και κυβερνώντων", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει την δεδηλωμένη αφού στηρίζεται στο μπόνους των 50 εδρών.

Ένα μπόνους που κατά τον κ. Γλέζο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει.

Είπε ότι πιστεύει πως ο ΖΥΡΙΖΑ μπορεί να κινητοποιήσει τον λαό, δεν ενθαρρύνει τη βια σε αντίθεση με την κυβέρνηση που την ασκεί μέσω των νόμων.


“Εάν είμαστε πρώτο κόμμα δεν θα δεχθούμε η εμπιστοσύνη του λαού να εξαρτάται από 50 κάλπικες έδρες”

Ο κ. Γλέζος είπε επίσης ότι το κόμμα του είναι ανοκτό για συνεργασία με τους ΑΝΕΛ αφού συμφωνούν στην ανατροπή όλων των νόμων και των μνημονίων που έχουν περάσει.

Για τα εσωτερικά του κόμματός του είπε ότι γίνεται γόνιμη διαβούλευση ενώ για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι ναι μεν "έχει δικαίωμα να αποφασίζει ως αρχηγός αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρχει διαβούλευση με την Κ.Ο για σημαντικά ζητήματα."

“Έχω εμπιστοσύνη στον Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ο ίδιος να γίνει το κόμμα αρχηγικό προσωποπαγές. Ο Γλέζος παίρνει αποστάσεις από εκείνους που θέλουν να καταστήσουν το ΣΥΡΙΖΑ μονολιθικό κόμμα, όχι από τον Τσίπρα”, είπε επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...