Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Διευκρινιστική δήλωση από Βούτση

Σε διευκρινίσεις προέβη πριν από λίγο ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖA Νίκος Βούτσης, κάνοντας νέα δήλωση στην οποία επισημαίνει ότι δεν μίλησε για αφοπλισμό της αστυνομίας.

"Είναι αδιανόητο να δημιουργείται σύγχυση από την δήλωσή μου στην οποία με σαφήνεια αναφέρομαι στην ανάγκη γενικότερης απαγόρευσης οπλοφορίας όλων των πολιτών, εκτός των περιπτώσεων που αν κινδυνεύουν θα πρέπει να τυγχάνουν της φύλαξης από την αστυνομία.

Από πουθενά δεν προκύπτει ότι εννοώ τη μη οπλοφορία εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικών, άλλωστε η θέση μας είναι γνωστή για τη μη οπλοφορία στη διάρκεια των διαδηλώσεων", τονίζει στη διευκρινιστική του δήλωση ο κ. Βούτσης.

Σημειώνεται ότι η δήλωση του κ. Βούτση που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ ήταν η εξής: «Θα ήμουν θετικός σε μια συζήτηση στο να απαγορευθεί γενικώς η οπλοφορία στην κοινωνία. Το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος... μπάτσος, μπράβος και οτιδήποτε κυκλοφορεί στη χώρα, την επικινδυνότητα για τον απλό πολίτη δυστυχώς τη μειώνουμε κατ΄ελάχιστο». Δείτε εδώ το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...