Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Το “Έθνος” βάζει στο κάδρο Μπαλτάκο, Λαζαριδη, Σταμάτη

Μετά τη χθεσινή κριτική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου για τους χειρισμούς του στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, το οποίο προκάλεσε ενδοκυβερνητική κρίση, το “Έθνος” επανέρχεται σήμερα, και βάζει στο κάδρο ακόμη δυο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, με εξίσου καθοριστικό ρόλο στη χάραξη της πολιτικής στρατηγικής της κυβέρνησης: Τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και τον Δημήτρη Σταμάτη.
“Ως ομάδα με… ενιαία και αδιαίρετη άποψη λειτούργησαν και σε ό, τι αφορά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Σταμάτης. Οι τρεις συνεργάτες του Πρωθυπουργού είχαν από την πρώτη στιγμή την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα έπρεπε να στηρίξει το κείμενο του Αντώνη Ρουπακιώτη.

Είναι περιττό να σημειωθεί ότι όλοι οι χειρισμοί που έγιναν και γίνονται έχουν τη “σφραγίδα” του Πρωθυπουργού. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα στη ΝΔ δυσκολεύονται πολύ να πιστέψουν ότι οι στενοί συνεργάτες του λειτούργησαν εν αγνοία του”, σημειώνει μεταξύ άλλων το “Έθνος”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...