Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Στουρνάρας: Κι όμως ο κόσμος μ' αγαπάει...


«Κι όμως ο κόσμος μ' αγαπάει...», είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και αναφέρθηκε στο ταξίδι του στη Σύρο το Σαββατοκύριακο...

«Πήγα στη Σύρο προχθές. Στο πλοίο, πολύς κόσμος ήλθε και μου μίλησε...

Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο, τονίζοντας μάλιστα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορήσει στους δρόμους.

Σας πληροφορώ ελάχιστοι ήταν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν.

Οι περισσότεροι, ακόμη και άνεργοι άνθρωποι, ζητούσαν να μάθουν γιατί ακριβώς φτάσαμε εδώ και ποια είναι η διέξοδος από την κρίση. Δηλαδή μου κάνει εντύπωση η ωριμότητα του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.

Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τους συναδέλφους του, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως είναι άριστες μεταξύ τους, όπως και με τους κυβερνητικούς εταίρους.

«Όταν υπάρχει τρικομματική είναι αναμενόμενο να υπάρχουν διαφορές, όμως έχουμε καταφέρει να τις γεφυρώσουμε, και να βρούμε τις χρυσές τομές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Στουρνάρας επισήμανε ότι «είναι σημαντικό αυτή η κυβέρνηση να κρατήσει μέχρι το τέλος της τετραετίας, και να ολοκληρώσει το έργο της», χαρακτηρίζοντας «μεγάλο λάθος» τις πρόωρες εκλογές.

Πηγή:plektani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...