Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Διαμαντοπούλου:Έχω ανάγκη από ταπείνωση

Σάλος προκλήθηκε από την δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου ότι έχει ανάγκη από ταπείνωση, ενώ στα λεγόμενα της πρώην υπουργού-παρότι δεν ανέφερε το όνομά της-απάντησε σήμερα από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

"Δεν γίνεται να κουνούν όλοι το χέρι σε όλους ποιοι δικαιούνται και ποιοι δεν δικαιούνται να μιλήσουν, γιατί εάν δεν έπαιρναν κάποιοι το βάρος όχι μόνο της επιλογής του να σωθεί η χώρα εκείνη τη στιγμή, αλλά και μεταρρυθμίσεων με πολύ μεγάλο κόστος, δεν θα μπορούσαμε σήμερα ούτε να σκεφτούμε τα περί success story που λέει ο Αντώνης Σαμαράς" τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στην εκπομπή "Άλλη όψη" της κρατικής τηλεόρασης.

"Βεβαίως, λοιπόν, έχω ανάγκη και της ταπείνωσης και της εσωστρέφειας και να ξαναδώ όλα τα πράγματα από την αρχή, αλλά φυσικά και δικαιούμαι να μιλήσω για πράγματα για τα οποία πάλεψα", πρόσθεσε.

"Οσοι επιζητούν την ταπείνωση" απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, " κάνουν αυτό που συνήθιζαν στο Βυζάντιο, βρίσκουν μια σπηλιά και κρύβονται μέσα" και δεν κάνουν νέο κόμμα.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...