Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Μαρκογιαννάκης: «Λέει ψέμματα η Ζωή Κωνσταντοπούλου»

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Προκαταρκτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος κατηγόρησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα. 

Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης απάντησε έτσι στις κατηγορίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι ο ίδιος απέρριψε αίτημά της να κληθεί για κατάθεση ενώπιον της επιτροπής ο έλληνας πρέσβης στο Παρίσι Κωνσταντίνος Χαλαστάνης.

Σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανέφερε:

«Για άλλη μια φορά η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντοπούλου επιχειρεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια σε σχέση με τις εργασίες της προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ". Είναι ψευδέστατη η δήλωση της, ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής απορρίφθηκε αίτημα από τον Πρόεδρο της επιτροπής και την πλειοψηφία της επιτροπής, το οποίο υπέβαλλε για κλήτευση του έλληνα πρέσβη στο Παρίσι κ. Χαλαστάνη προκειμένου να εξεταστεί για άλλη μια φορά ως μάρτυρας. Κανένα τέτοιο αίτημα δεν υποβλήθηκε και καμία τέτοια συζήτηση επʼ αυτού δεν έγινε».

Όπως περαιτέρω πελώριο ψέμα είναι και ο ισχυρισμός ότι χάριν των ενεργειών της κ. Κωνσταντοπούλου και των άλλων Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ περιήλθε στην επιτροπή το πράγματι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό έγγραφο- αλληλογραφία μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας και του Έλληνα πρέσβη στο Παρίσι. Η αλήθεια είναι ότι αυτό επετεύχθη χάριν της επιμονής του Πρόεδρου της επιτροπής και της καθοριστικής συμβολής του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα.
Το μόνο για το οποίο δικαιούται να επαίρεται η κ. Κωνσταντοπούλου είναι η συστηματική κωλυσιεργία στις εργασίες της επιτροπής με στόχο τον αποπροσανατολισμό της έρευνας και της κοινής γνώμης»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...