Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Πάγκαλος:"Ηλίθιος ο Ζίζεκ" στη φυλακή Ο Τσίπρας


Στη φυλακή στέλνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος τον Αλέξη Τσίπρα καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησε τις περιβόητες δηλώσεις περί γκουλάγκ του Σλαβόι Ζίζεκ. Δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM:

«Όπως και όταν έχεις τον Στάλιν δίπλα στο κρεβάτι σου, όπως ο Ζίζεκ ο φιλόσοφος που είπε – και τον χειροκρότησε ο Τσίπρας – ότι όποιος δεν συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα θα πάει στα γκούλαγκ. Το γκούλαγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο. Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα».

Ακολούθως ο κ. Πάγκαλος τόνισε: «Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ. Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει «τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους» ή ο χρυσαυγίτης που λέει «το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι», τι είναι; Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς – είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι – δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται».

Αναφορικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι είναι υπέρ της ύπαρξης ενός νομοσχεδίου «που θα εμποδίζει την αποθέωση φασιστικών και αυταρχικών μεθόδων του παρελθόντος, εγκλημάτων, γενοκτονιών κτλ. Δεν έχω διαβάσει το σχέδιο νόμου και γι’ αυτό θέλω να είμαι προσεκτικός. Δεν θεωρώ όμως ότι πρέπει να διώκομαι επειδή μίλησα υπέρ του Χίτλερ. Πρέπει να διώκομαι όταν βγω και πω ότι το Άουσβιτς και το Νταχάου ήταν εκπαίδευση των Εβραίων για να εργάζονται καλύτερα και πιο τίμια, γιατί είναι κλέφτες και τοκογλύφοι. Τότε, πρέπει να με βάλει κάποιος στη φυλακή για να μάθω».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...