Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Έπιασε "13άρι" ο Παπανδρέου


Έπιασε "13άρι" ο Γιώργος Παπανδρέου... Τι εννοούμε; Κατάφερε μέσα σε 11 μήνες λειτουργίας της βουλής, να ζητήσει 13 άδειες.

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου
Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου (Photo credit: Wikipedia)
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι όταν την περασμένη Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέγνωσε ακόμη ένα αίτημα του, οι υπάλληλοι της βουλής σήκωναν τα χέρια ψηλά όταν τους ρωτούσαν πόσες άδειες είχαν προηγηθεί...

Αυτή τη φορά ο πρώην πρωθυπουργός μεταβαίνει στο εξωτερικό προκειμένου να μιλήσει για το "τέλος της λιτότητας και το μέλλον σε μία σταθερή Ευρώπη".

Αυτό που θα πρέπει να απαντήσει η βουλή είναι τι γίνεται με τα μισθολογικά του κ. Παπανδρέου. Μολονότι ο κανονισμός δεν προβλέπει διακοπής της μισθοδοσίας, αν ο βουλευτής απουσιάζει με άδεια, ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει να μην του καταβάλλεται η αποζημίωση. Με δεδομένο πάντως ότι οι υπηρεσίες της βουλής δεν δημοσιεύουν εκκαθαριστικά των βουλευτών, κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο μισθός έχει περικοπεί.

Στα τελευταία μάλιστα αιτήματά του ο κ. Παπανδρέου δεν ζητά άδεια για συγκεκριμένο αριθμό ημερών όπως έκανε στην αρχή κι επιβάλλει ο κανονισμός, αλλά απλώς ενημερώνει ότι φεύγει...Πηγή:Κυριακάτικη Δημοκρατία

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...