Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ρένα Δούρου: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου!

Σκληρή επίθεση κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» για τα δημοσιεύματα που έκανε προεκλογικά και τα οποία εμφάνιζαν την ίδια ως υπάλληλο του Άκη Τσοχατζόπουλου, την περίοδο που εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ρένα Δούρου, χαρακτηρίζοντας τα γκεμπελικής έμπνευσης, υβριστικά και δυσφημιστικά.

Σε άρθρο που δημοσιεύει στην προσωπική της ιστοσελίδα, η κυρία Δούρου, γράφει σκωπτικά ότι δεν ήταν υπάλληλος του κατηγορούμενου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην υπουργού Άμυνας, αλλά στην πραγματικότητα συνέβαινε το αντίθετο! Όπως σημειώνει: «O κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου και όχι εγώ εκείνου!»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στα τέσσερα δημοσιεύματα που έκανε η εφημερίδα «Δημοκρατία» προεκλογικά, στα οποία «αποκάλυπτε» ότι η νυν βουλευτής εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, και τα χαρακτηρίζει «γκεμπελικής έμπνευσης», δυσφημιστικά, υβριστικά, και κίτρινα με «ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες». Στόχος, κατά την κυρία Δούρου των δημοσιευμάτων της εφημερίδας ήταν «να πληγεί ... ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ, του κατ' εξοχήν αντιπάλου της Ν.Δ. στις πρόσφατες εκλογές».

Για το θέμα της «απόκρυψης» της επαγγελματικής της σχέσης με το Ινστιτούτο από το βιογραφικό της, η κυρία Δούρου απαντά ότι αυτό δεν το έκανε γιατί είχε κάτι να κρύψει αλλά γιατί στο βιογραφικό της επέλεξε να δώσει έμφαση σε πολιτικές δραστηριότητες, αφήνοντας έξω «τα βραβεία, τις υποτροφίες ή το μεταπτυχιακό μου», όπως επίσης και τη συνεργασία της με διαφημιστικές εταιρείες.

Αναφερόμενη στη «λάσπη», όπως τη χαρακτηρίζει, που δέχτηκε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι πολίτες δεν πρέπει να ανέχονται την συκοφάντηση από τα ΜΜΕ « όσων διαφωνούν με αυτά και με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που εκφράζουν». «Σήμερα το «like» ή το «retweet» δεν είναι αθώες κινήσεις: είναι συνειδητές επιλογές με συνέπειες, και ως τέτοιες πρέπει να λογίζονται. Ας το έχουμε όλοι μας υπόψη αυτό», γράφει χαρακτηριστικά.

Η Ρένα Δούρου καταλήγει τονίζοντας ότι οι εγκέφαλοι της επίθεσης εναντίον της έδρασαν συνειδητά «καταπαντώντας κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία» ενώ στέλνει και το δικό της μήνυμα στην εφημερίδα «Δημοκρατία»: «η λάσπη τους γυρίζει μπούμερανγκ, τους χαρακτηρίζει και εντέλει τους... λερώνει. Αυτούς τους ίδιους τους εμπνευστές της. Τους ηθικούς αυτουργούς της σπίλωσης»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...