Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Νικολόπουλος: Δεν παραιτήθηκα για να φύγω, αλλά για να μείνω στην ΝΔ

Την στήριξή του στην ΝΔ εξέφρασε ο παραιτηθείς υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Αχαΐας του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν παραιτήθηκα για να φύγω, αλλά για να μείνω στην ΝΔ και στην Βουλή όσο εσείς θα με εμπιστεύεστε».

Ο πρώην υφυπουργός μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στην Πάτρα πρόσθεσε επίσης πως «η παραίτηση μου αυτή δεν σημαίνει αποχώρηση». Ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτήρισε μεγάλη τιμή να τον συμπεριλάβει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, αλλά απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους τόνισε ότι «θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη τιμή να κρατώ το λόγο μου σε εσάς».

Απαντώντας στις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την παραίτησή του άνευ αξίας, ο κ. Νικολόπουλος είπε πως «άνευ σημασίας να παραιτείται κάποιος υπουργός για να υπερασπιστεί το ειδικό μισθολόγιο των ένστολων, για παράδειγμα, μιας και είναι θέμα των ημερών».

Απάντηση έδωσε ωστόσο και προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος με την σειρά του είχε πει πως δεν είναι όλοι για τα δύσκολα, ότι, «άκουσα πως θέλει -τάχα- λεβεντιά και γενναιότητα να λες σε όλα ναι. Και πως δεν είσαι για τα δύσκολα, όταν λες όχι στην εξαθλίωση των πολιτών, στα νέα υφεσιακά μέτρα, στις νέες μειώσεις, μισθών και συντάξεων, εφάπαξ και επικουρικών, αναπηρικών, προνοιακών, πολυτεκνικών και άλλων επιδομάτων».

Στην συνέχεια ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι ακόμα «υπάρχει τρόπος να αλλάξει προς το καλύτερο το Μνημόνιο και να διορθωθούν οι στρεβλώσεις και οι αδικίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...