Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Νέος καβγάς: Αράπογλου κατά Μόσιαλου για ένα... domain

Η ομάδα του Facebook και όμιλος προβληματισμού με τίτλο Δημιουργική Ελλάδα που δημιούργησε ο Ηλίας Μόσιαλος και πραγματοποιεί την πρώτη της εκδήλωση σήμερα στην Αθήνα, θα πρέπει να αλλάξει ονομασία. Το domain είναι κατοχυρωμένο από την Χρύσα Αράπογλου στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα. Με επιστολή της η κυρία Αράπογλου ζητά να αλλάξει το όνομα της ομάδας του ο κ. Μόσιαλος.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής :

ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
από Arapoglou Xrysa, Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012
Κύριε Μόσιαλε,
Ενημερώθηκα ότι λειτουργείτε στο facebook ομάδα προβληματισμού με την ονομασία «Δημιουργική Ελλάδα». Μάλιστα πληροφορούμαι, από τις σχετικές αναρτήσεις, ότι οργανώνετε εκδήλωση γνωριμίας την ερχόμενη Παρασκευή.
Επιθυμώ λοιπόν εγκαίρως και σίγουρα πριν την εκδήλωση να σας ενημερώσω ότι, εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, έχουμε δημιουργήσει με δική μου πρωτοβουλία και λειτουργούμε με ομάδα φίλων την ιστοσελίδα www.creativegreece.gr –Δημιουργική Ελλάδα, με νομική κατοχύρωση του αντίστοιχου domain name στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Άλλωστε, μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο με λέξεις- κλειδιά «Δημιουργική Ελλάδα» οδηγεί κατά απόλυτη προτεραιότητα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Όπως θα διαπιστώστε και από την περιήγηση στο περιεχόμενό της:
«Η ιδέα της «Δημιουργικής Ελλάδας» προέκυψε από μια ακατανίκητη επιθυμία να δηλώσουμε «φτάνει πια». Φτάνει με την εικόνα της Ελλάδας της αδράνειας και της ασυδοσίας που προβάλλεται από παντού. Φτάνει με την αναπαραγωγή της μιζέριας και των κλειστών δρόμων που τροφοδοτεί την κοινωνία του φόβου. Φτάνει με την αποκλειστικότητα των ειδήσεων της φτωχής και ανέντιμης χώρας.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΑΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ»
Από τα παραπάνω γίνεται φανερό ότι θα πρέπει να τροποποιήσετε το όνομα της πρωτοβουλίας και σας παρακαλώ να το κάνετε μέχρι την Πέμπτη, δηλαδή πριν την επίσημη πρώτη εκδήλωση . Σε άλλη περίπτωση θα βρεθώ στη δύσκολη θέση να ασκήσω περαιτέρω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Ευχαριστώ
Χρύσα Αράπογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...