Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Τα νέα ανάκτορα του τέως στην «Ελληνική Ριβιέρα» και οι offshore εταιρείες

Το νέο της...παλάτι ετοιμάζεται να χτίσει η τέως βασιλική οικογένεια στην περιοχή του Κρανιδίου, στην «Ελληνική Ριβιέρα», σε μια τοποθεσία-φιλέτο με θέα τη θάλασσα και κοντά στα αγαπημένα «στέκια» του Κωνσταντίνου.

Έχει ήδη δαπανήσει 8 εκατομμύρια ευρώ αγοράζοντας μια έκταση 207 στρεμμάτων μέσω offshore εταιρειών και έχει σκοπό να χτίσει 8 κατοικίες, πέντε κύριες και τρεις βοηθητικές για να μπορεί άνετα να φιλοξενεί τους ...υψηλούς καλεσμένους του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Το κάθε στρέμμα σύμφωνα με τους μεσίτες της περιοχής κοστίζει 30 εως 40 χιλιάδες ευρώ και η ολοκλήρωση των αγορών έγινε το 2008.

Η τέως βασιλική οικογένεια δικαιολογεί την αγορά των οικοπέδων μέσω παράκτιων εταιριών με την αιτιολογία ότι ο νόμος του 1994 τους απαγόρευε να αγοράζουν γη ως Έλληνες πολίτες και η επιλογή των offshore ήταν η μόνη λύση.

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα παρά το γεγονός στην πολεοδομία της περιοχής έχουν εκδοθεί 8 οικοδομικές άδειες.

Το μοναδικό «ακίνητο» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αχανή έκταση είναι μια παλιά αποθήκη η οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθεί απο τους εργολάβους που θα αναλάβουν να κατασκευάσουν τις βασιλικές κατοικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...