Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η επίθεση του Κασιδιάρη σε Δούρου-Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή στη Βενεζουέλα!

Στη Βενεζουέλα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ρένα Δούρου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φόρουμ της Αριστεράς που φιλοξενείται στο Καράκας! Σε πρωινή εκπομπή που βρέθηκε, μίλησε για την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε, ενώ τα περιβόητα πλάνα, έπαιξαν αρκετές φορές!

Περιγράφοντας το συγκεκριμένο περιστατικό, ξεκίνησε ο δημοσιογράφος Ερνέστο Βιλέγας να παρουσιάζει τους καλεσμένους του και ειδικά τη Ρένα Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κώστα Ήσυχο που εκτελούσε χρέη μεταφραστή, ενώ είναι υπεύθυνος εξωτερικής πολιτικής του κόμματος.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την επίθεση σε μία εκπομπή στην Ελλάδα, τα πλάνα της οποίας έκαναν το γύρο του κόσμου. Η Ρένα Δούρου είπε χαρακτηριστικά: "Θέλω να ευχαριστήσω που βρίσκομαι εδώ. Να σημειώσω ότι είναι πολύ σημαντικό για τον ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούμε στο Καράκας και να πάρουμε μέρος σε αυτές τις τόσο σημαντικές εργασίες. Για εμάς είναι συγκινητικές οι στιγμές, μιας και η συνεργασίας που είχαμε εδώ και τόσο καιρό με το κόμμα του Προέδρου Τσάβες, μετά και τις τελευταίες εκλογές, γίνεται μια συνεργασία ισοτιμίας...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...