Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

«Ο Παπανδρέου θα ξαναέρθει στο προσκήνιο», προβλέπει ο Λάκης Λαζόπουλος

Καλεσμένος σε κυπριακή εκπομπή βρέθηκε ο γνωστός κωμικός, στα πλαίσια της παράστασης Sorry I'm Greek που παρουσιάζει. Εκεί μίλησε για την επιστροφή Παπανδρέου, την εθνική μας κατάθλιψη και το γιατί δεν πολιτεύεται.

«Ο Παπανδρέου θα ξαναέρθει στο προσκήνιο. Δεν εννοώ ως πρωθυπουργός. Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή, κάποιοι άνθρωποι να μας εξηγήσουν; Δεν μπορείς να φεύγεις έτσι. Ακόμα και σε έναν χωρισμό επιστρέφεις για να εξηγήσεις», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή Gia Banaki του Mega Κυπρου.

Εκεί που επίσης εξήγησε το γιατί δεν πολιτεύεται «Δεν θέλω να παίρνω έναν άλλο ρόλο από αυτόν που έχω. (...) Δεν θα ήταν ιδανικό αυτό. Ο καλλιτέχνης πρέπει να ασχολείται με αυτό που του ορίζει η φύση του. Νομίζω ότι βοηθάω καλύτερα μέσα από αυτή τη δημιουργία, μέσα από τη σάτιρα».

Τέλος, συγκεκριμένα για την ψυχολογική μας κατάσταση είχε να πει «Όσο βαθαίνει η κρίση, βαθαίνει και η κατάθλιψη που μας πιάνει όλους. Όσο πιο στεναχωρημένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον κάνεις να γελάσει. (...) Εκεί βρίσκεται η νοητή σχέση μου με το κοινό. Δεν έμαθα γράμματα και ούτε τελείωσα τη Νομική για να μην μπορώ να συνεννοούμαι με τους ανθρώπους, αντιθέτως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...