Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Νικολόπουλος: Με έγγραφα απαντά στην επίθεση λάσπης που δέχτηκε μετά την παραίτηση

«Υπηρετώ επί 38 χρόνια τη Νέα Δημοκρατία και ειδικά τώρα, σε αυτή την εποχή, οραματίζομαι ένα κόμμα ανοιχτό σε όλη την Ελλάδα, ανάχωμα, φωνή και εκφραστή της λαϊκής συνείδησης. Ένα κόμμα λειτουργικό , ζωντανό , ακόμα πιο δραστήριο, που δεν θα απολογείται απλώς έναντι της κυβερνητικής πολιτικής αλλά θα αντιπροτείνει , θα ζητά διορθωτικές κινήσεις ,που θα συσπειρώνει την βάση και θα είναι σε άμεση επαφή με το λαό. Εάν προτιμήσουμε ένα κόμμα «ελέγξιμο» ως προς την ηγετική του φόρμα και λειτουργία θα την πάθουμε σαν το ΠΑΣΟΚ. Όμως το δίδαγμα ΠΑΣΟΚ είναι πολύ νωπό και κραυγαλέο» δήλωσε ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την υποψηφιότητά του για την θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Ο Ν. Νικολόπουλος, με την ευκαιρία της υποψηφιότητάς του, θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις με βάση το παραπάνω σκεπτικό και θα αποκαλύψει πρωτοβουλίες που θα αναλάβει προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Δευτέρα (23 Ιουλίου) στις 10.30 το πρωί, στο πολιτικό του γραφείο στην Πάτρα (Μιαούλη 48).

Τέλος, ο Ν. Νικολόπουλος θα δώσει στην δημοσιότητα έγγραφα που θα απαντούν στην επίθεση λάσπης που δέχτηκε μετά την παραίτηση σου από Υφυπουργός Εργασίας με προφανή στόχο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα ουσιαστικά ζητήματα που έθετε με την παραίτηση του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...