Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ρουσόπουλος - Ζαχαρέα κυκλοφορούν και πάλι τα βράδια – Το στέκι που μοιράζονται με την Μενεγάκη

Τέλος στην μακρά αποχή από τη δημόσια ζωή του Θοδωρή Ρουσόπουλου και της Μάρας Ζαχαρέα μπαίνει μετά την επιστροφή της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Star. Το ζεύγος  κυκλοφορεί συχνά πια τα βράδια, με μεγάλη παρέα, ενώ έχει αδυναμία στην ιαπωνική κουζίνα γνωστού εστιατορίου στην Κηφισιά, όπου συχνάζει και η Ελένη Μενεγάκη.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:
«Στην Κηφισιά, μέσα στο καινούργιο, ιαπωνικής κουζίνας Rakkan, το πιο hot spot της πόλης που δημιούργησαν δύο νεαρά παιδιά γίνεται οδυρμός. Τηλεοπτικοί αστέρες, εφοπλιστές, celebrities, ηθοποιοί, μοντέλα που συνήθως συνοδεύουν γνωστούς επιχειρηματίες. Όλοι έχουν λάβει θέσεις στα τραπέζια και το bar του resto. Τρώνε, πίνουν παγωμένα κρασιά και ψαγμένα κοκτέιλς. Τα black cod, τα sashimi, τα nigiri, οι σαλάτες με πλάτη αστακού πηγαινοέρχονται πάνω στους δίσκους. Ο κόσμος γελάει, κάνει gossip, χειρονομεί, τα ωραία κορίτσια κυκλοφορούν με super mini φορέματα, μακριά ξανθά μπουκλαρισμένα μαλλιά και δωδεκάποντα Roger Vivier.

Ο πρώην Υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, η οποία ως γνωστό επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, βρίσκονται εκεί. Με μεγάλη παρέα. Σε ένα τραπέζι κοντά στην τουαλέτα. Οι κύριοι και κυρίες οι οποίοι επισκέπτονται το bathroom για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα του ρίχνουν «εξεταστικές» ματιές. Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό να τους δουν σε τέτοιου είδους spots.
Το ζεύγος Ρουσόπουλου κυκλοφορεί και πάλι τα βράδια. Μετά από την επιστροφή της Μάρας στην TV.

Τραπεζίτες, businesmen και η ...Ελένη

Σε μια άλλη γωνιά του μαγαζιού γνωστός τραπεζίτης συνομιλεί με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Κωσνταντίνο Μίχαλο.

Η Ελένη Μενεγάκη δοκιμάζει και εκείνη sushi με παρέα φίλων.

Το επιχειρηματικό ζεύγος Τζώρτζη και Μαρίζας Κουτσολιούτσου επιλέγει ποικιλίες από sashimi και nigiri. Όλα μοιάζουν υπέροχα. Φασαρία, γέλια, ακριβά κρασιά, ατέλειωτες πιατέλες με sushi. Το σκηνικό επαναλαμένεται και σε άλλα ακριβά εστιατόρια όπως το Freud Oriental, το Milos, το Nobu και το L' Αbreuvoir. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε trendy spots του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης ή του Μόντε Κάρλο. Καμία σχέση με την Ελλάδα της σκληρής μνημονιακής λιτότητας. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...