Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μητσοτάκης:Ενεργότερη συμμετοχή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ


Για «επαναπροσδιορισμό των σχέσεων των κυβερνητικών εταίρων, με ενεργότερη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο κ. Μητσοτάκης τόνισε : «Όσοι συμμετέχουμε σε αυτή την κυβερνητική πλειοψηφία έχουμε υπερβεί τις ουσιαστικές ιδεολογικές μας διαφορές και συνεργαζόμαστε πάνω σε μια κοινή πλατφόρμα για το μέλλον της χώρας. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια συστράτευση όλων των δημιουργικών και χρήσιμων δυνάμεων, που μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα να υλοποιήσει αυτά που έχουν υπογράψει. Δεν έχει σημασία ούτε η ιδεολογική αφετηρία του καθενός, ούτε η κομματική ταυτότητα που φέρει».

O βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε αναμενόμενες και προβλέψιμες και «μη ανησυχητικές για τη συνοχή της κυβέρνησης», τις «αρρυθμίες που εμφανίστηκαν» σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

«Η στάση των κκ Κουβέλη και Βενιζέλου με κάνει να πιστεύω πως ο κύβος έχει ριφθεί. Η λογική του "συμμετέχω χωρίς να δίνω τα πάντα" ανήκει στο παρελθόν. Ή θα επιπλεύσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί- και μαζί και η χώρα», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «Έστω και με καθυστέρηση, η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της και η Ευρώπη πρέπει να κάνει το καθήκον της».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...