Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

"Καρφί" Λυκούδη σε Βουδούρη-Μουτσινά


«Εδώ υπάρχει ένα πολιτικό ζήτημα» δήλωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, αναφερόμενος στην καταψήφιση του προϋπολογισμού από τους βουλευτές του κόμματος Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ερωτηθείς εάν υπάρχει θέμα με τον Γιάννη Πανούση, ο οποίος απείχε από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού, ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι «ήταν ένας κομψός τρόπος για να μην ψηφίσει υπέρ του προϋπολογισμού, που υποθέτω ότι δεν ήθελε».

Αντίθετα, ερωτηθείς αν ήταν άκομψος ο τρόπος των Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, είπε χαρακτηριστικά:  « Κατά τη γνώμη μου ήταν σαφής και κατηγορηματικός και απολύτως αντίθετος με την συλλογική μας απόφαση που είχαμε πάρει με τεράστια πλειοψηφία στην ΚΕ. Εδώ υπάρχει ένα πολιτικό ζήτημα...»

Παράλληλα, σχολιάζοντας τα σενάρια περί ανασχηματισμού και ενεργότερη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση επεσήμανε:

« Δεν έχει ανοίξει η συζήτηση ούτε καν εκπομπής ενός μηνύματος από πλευράς πρωθυπουργού. Μέσω των ρεπορτάζ έχει ανοίξει. Δεν το έχουμε κουβεντιάσει το θέμα ούτε μια φορά σε ένα όργανο. Όμως επειδή υπάρχει το θέμα σκέψεις σε όλους μας υπάρχουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...