Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Συναντήσεις Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη στην Πράγα με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ και τους Πρωθυπουργούς της Τσεχίας , Γεωργίας , Μαυροβουνίου και Σκοπίων

Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης εκπροσώπησε την Ελλάδα μαζί με τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Ανδρέα Λομβερδο στην Γενική Συνέλευση του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο στην Πράγα .

Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις της ΕΛΛΑΔΟΣ ότι παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά οι πατρίδα μας σήμερα η χώρα μας και ο λαός μας , αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης .

Στις παρεμβάσεις του έθεσε επίσης στους συνομιλητές του τα θέματα της Ασφαλείας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή καθώς επίσης και το καυτό για την χώρα μας θέμα της Λαθρομετανάστευσης.

Ο Γ.Γ της Ν.Δ κ. Κεφαλογιάννης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Αντρές Ρασμουσεν και τους Πρωθυπουργούς της Τσεχίας Πέτρ Νέκας , της Γεωργίας Μίκλ Σακασβίλι ,του Μαυροβουνίου Φιλίππου Βιτζάνοβιτς και Σκοπίων Νικόλας Γκρουέσκι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...