Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αντιδράσεις από τις τοπικές οργανώσεις ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Μιχελογιαννάκη

Διαμετρικά αντίθετες αντιδράσεις προκάλεσε, στις τοπικές οργανώσεις, η συνεργασία του Γιάννη Μιχελογιαννάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρησή του από την ΔΗΜΑΡ.

Με.. ανακούφιση δέχτηκαν την απόφαση οι άνθρωποι της ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο που δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με τον βουλευτή και επικοινωνούσαν μαζί του μέσω... e-mail!

Αντίθετα. το cretalive.gr, γράφει:

"...Δεν είδα και κλίμα ενθουσιασμού στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από το νέο...σάλτο στο κόμμα τους του Γιάννη Μιχελογιαννάκη. Είναι πιθανότατα το προεκλογικό κλίμα που είναι ακόμα πρόσφατο και τα όσα βαρειά και σκληρά  έλεγε ο γιατρός για τους καινούργιους του συνεργάτες, τους οποίους είχε παρομοιάσει περίπου ως εχθρούς του λαού; Είναι οι βαρύτατοι χαραχτηρισμοί και  τα κοσμητικά επίθετα που οι Συριζαίοιχρησιμοποιούσαν για τον γιατρό( εκείνο που θυμάμαι πιο εύκολα είναι το παρατσούκλι ¨κουζουλογιαννάκης¨); Πάντως αυτό που εισπράττω είναι πως απ΄αυτό το νέο φλογερό ειδύλλιο μάλλον δεν θα πλήξουμε και η συνύπαρξη και οι φιλοδοξίες παλιών και νέων πολιτικών στη Ριζοσπαστική Αριστερά, με φόντο τις ερχόμενες βουλευτικές και δημοτικές εκλογές,θα δώσουν τροφή και σε μας να γράφουμε. Αρκεί ο γιατρός να ριζώσει πια κάπου, διότι καταναλώνει περισσότερους πολιτικούς σχηματισμούς απ΄όσους μπορούμε να παρακολουθήσουμε!"
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...