Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Σταμάτης Φασουλής: Ο κοπανιστός αέρας του Αλέξη Τσίπρα και το τουπέ του Ανδρέα Παπανδρέου

Η αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ, το «αβγό» της Χρυσής Αυγής και το τουπέ του Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ άλλων βρέθηκαν στο στόχαστρο του γνωστού σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή.

Οι πολιτικές εξελίξεις πρωταγωνιστούν στη συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα ο Σταμάτης Φασουλής στην Εφημερίδα των Συντακτών, καθώς ο γνωστός σκηνοθέτης μιλάει για άλλη μια φορά τολμηρά και παραστατικά για τους πολιτικούς και τις αποφάσεις τους. Και αυτός μάλιστα εντοπίζει κοινά στοιχεία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιώργο Παπανδρέου: την αλαζονεία, ενώ σχολιάζει πως βρίσκει καλύτερον απ' ό,τι περίμενε τον Αντώνη Σαμαρά.

Ειδικότερα, για τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει: «Είναι άδικο να κριθεί μόνο από τα λεγόμενά του. Προς το παρόν μοιάζει αέρας κοπανιστός, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Η πράξη θα τον κρίνει. Στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί αλαζονεία. Αλλά η Ιστορία έχει δείξει ό,τι η αλαζονεία πιάνει τόπο. Ας θυμηθούμε το τουπέ του Ανδρέα Παπανδρέου το '81, μια χαρά του βγήκε. Οι γραφές λένε ότι ο Τσίπρας μάλλον θα κυβερνήσει... Τότε καλείται να επαληθεύσει λόγια και πράξεις. Αλλιώς, είναι ένας καλός ευχολόγος. Κι επικίνδυνος, θα έλεγα αν λάβουμε υπόψην ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γιγαντώσει κι άλλο τον δημόσιο τομέα.»

Ερωτηθείς για την Χρυσή Αυγή απαντά απροκάλυπτα ότι φοβάται να μιλήσει... «Σε λίγο θα είμαστε έρμαια του μοιραίου. ΄Εχουν καταργηθεί τα πάντα... Το «αβγό » ήταν μέσα μας και κάναμε ότι δεν υπήρχε. Τώρα αντί να δούμε το πρόβλημα κατά πρόσωπο, βρίσκουμε υπεύθυνους τους κυβερνώντες». Αναφέρεται επίσης στην τελευταία σχιζοφρενική έκπληξη όπως λέει χαρακτηριστικά «την παρέμβαση κάποιων "οπλαρχηγών" του ΠΑΣΟΚ, εκείνων που εμπνεύστηκαν, πρότεινα και υπέγραψαν το Μνημόνιο αίφνης, για να το αμφισβητήσουν!... Αυτό πια συνιστά μανιοκατάθλιψη σε άγρια μορφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...