Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ για Κεδίκογλου: Ας εκφράσει τις απόψεις του για τα εσωκομματικά στην «Αυγή»

Πρόσκληση στο κυβερνητικό εκπρόσωπο να στείλει τις απόψεις του στην κομματική εφημερίδα έστειλε με σαφώς ειρωνικό τόνο η Κουμουνδούρου.

Στην ανακοίνωση για τα σχόλια του κ. Κεδίκογλου για τις θέσεις Αλαβάνου και Λαφαζάνη η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει με ύφος δηκτικό ότι ημερομηνία εγγραφής νέων μελών έχει λήξει, ωστόσο, μπορεί να στείλει την παρέμβασή του για να δημοσιευθεί στην εφημερίδα Αυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
«Οι απόψεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, με λύπη πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Κεδίκογλου ότι η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών για τη συμμετοχή στη συνδιάσκεψη έχει λήξει. Μπορεί, όμως, να στείλει τις προσεχείς ημέρες την παρέμβασή του στον εσωκομματικό διάλογο στην εφημερίδα "Η Αυγή"».

  Κεδίκογλου: Η μαύρη κωμωδία «Επιστροφή στη δραχμή» ανεβαίνει στο θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ
Κεδίκογλου: Η μαύρη κωμωδία «Επιστροφή στη δραχμή» ανεβαίνει στο θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Κεδίκογλου: Η μαύρη κωμωδία «Επιστροφή στη δραχμή» ανεβαίνει στο θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/78435#ixzz2DL7H71JZ


Για «μαύρη κωμωδία» από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ με σκηνοθέτη τον Αλέκο Αλαβάνο κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου στο ΣΚΑΪ περί επιστροφής στη δραχμή και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη στα «Παραπολιτικά», ο κ. Κεδίκογλου είπε χαρακτηριστικά πως «τη μαύρη κωμωδία "επιστροφή στη δραχμή" ανεβάζει σήμερα στο θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αλέξης Τσίπρας, παραχωρώντας, όμως, αυτή τη φορά την καρέκλα του σκηνοθέτη στο μέντορά του Αλέκο Αλαβάνο και με βοηθό παραγωγής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη». 

«Το μόνο θέατρο που θα δεχτεί να ανεβάσει ένα τέτοιο "έργο" είναι αυτό του παραλόγου", πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...