Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δε μιλάνε στη Γεννηματά για καρκίνο, κύριε Σκουρλέτη

Μεγάλο «φάουλ» έκανε ο εκπρόσωπος του Σύριζα, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας με τη Φώφη Γεννηματά, στην Κοινωνία Ωρα Μega (στους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη).
Παρασυρόμενος από την ένταση της πολιτικής αντιδικίας, της απηύθηνε την κατηγορία ότι «δε νοιάζεστε για τους καρκινοπαθείς που δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους».
Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, εμφανώς ταραγμένη, προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, χωρίς επιτυχία.
«Εμένα το λέτε αυτό;», τον ρώτησε τρεις φορές, αλλά ο πάντα ευγενής και πολιτικά μετριοπαθής Σκουρλέτης δεν φαινόταν να την ακούει. Και, συνεπώς, δεν έδειχνε να καταλαβαίνει.
Για όσους το έχουν ξεχάσει, θυμίζουμε ότι η Φώφη Γεννηματά, μητέρα τριών παιδιών, έχει χτυπηθεί από καρκίνο πριν λίγα χρόνια και έχει δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Για οσους, επίσης, το έχουν ξεχάσει, θυμίζουμε ότι η οικογένειά της έχει ξηκληριστεί απ’ τον καρκίνο.
Ο πατέρας της, ο αξέχαστος Γιώργος Γεννηματάς, πέθανε μόλις στα 55 του χρόνια έχοντας αφήσει άφωνο το Πανελλήνιο με την αξιοπρέπειά του. Αλλά και η μητέρα της, Κάκια, έχασε τη ζωή της μετά από δεκάχρονη μάχη με τον καρκίνο, στην ίδια ηλικία.
Οταν λες, λοιπόν, στη Φώφη ότι «δεν νοιάζεστε για τους ανθρώπους με καρκίνο», έστω και αν το εννοείς πολιτικά, είσαι πραγματικά φάουλ… Βρες τρόπο να επανορθώσεις Πάνο…


AIXMI.GR
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...