Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"Έκραξαν" τον Γιώργο Παπανδρέου στο αεροπλάνο για τη Κρήτη

Μια μικρή-πικρή γεύση για το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας πήρε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του αεροπορικού του ταξιδιού προς την Κρήτη και κατά την προσγείωσή του στο «κάστρο» που το όνομα Παπανδρέου λατρευόταν ως... θεότητα.
Ο πρώην πρωθυπουργός που μετέβη στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα των Γουβών Ηρακλείου που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Νίκου Σηφουνάκη επιβιβάστηκε, όπως περιγράφει το Flashnews.gr, σε πρωινή πτήση για το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.
Εισερχόμενος,μαζί με δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, κατευθύνθηκε στα καθίσματα της οικονομικής θέσης όπου και έγινε δεκτός από μερίδα επιβατών με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε όλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «ψυχρό» για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο τον επιβατών,να τον κοιτά με άγριες διαθέσεις και χωρίς όρεξη για ... «πολλά πολλά».
Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο κ. Παπανδρέου και στην αίθουσα αφίξεων όπου όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί περιμένοντας τους δικούς τους ανθρώπους,τον περιφρόνησαν και τον κοιτούσαν απαξιωτικά.
Μάλιστα κάποιος ακούστηκε να λέει «που είναι οι παλιές αποχές που ο κόσμος συνωστιζόταν για μια χαιρετούρα και να επευφημήσει το όποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου.»
Ο κ. Παπανδρέου επιβιβάστηκε άρον-άρον σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο του για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα συναντήσει και κάποιους λίγους από τους προσωπικούς του φίλους που του έχουν απομείνει πιστοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...