Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο ΔΟΛ απαντά σε Πάνο Σκουρλέτη: Ο Στάλιν έχει ακόμη θαυμαστές

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργος Παπαχρήστος απάντησε σήμερα από τις σελίδες της εφημερίδας με άρθρο που έχει τίτλο «Ο Στάλιν έχει (ακόμη) θαυμαστές» σε προσωπική επίθεση που δέχτηκε την Τρίτη από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.

Ο κ. Σκουρλέτης είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον της εφημερίδας «Τα Νέα» και προσωπικά κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου με αφορμή πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας που είχε τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη: Ποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για τη 17Ν» καθώς και για το άρθρο του δημοσιογράφου με τον τίτλο «Εχει σχέση η Siemens με τη 17Ν;»

Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι η εφημερίδα και ο αρθρογράφος επιχειρούν να στοιχίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και υπογράμμισε ότι η σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι ειλημμένη απόφαση.

Είπε, επίσης, ότι η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε τη σκυτάλη συκοφάντησης από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, με επικίνδυνους ισχυρισμούς και έξω από τα όρια του νομικού πολιτισμού καθώς κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν για τη δίκη κατέθεσαν για πρόσωπα (οι περισσότεροι για τον αθωωθέντα Γιάννη Σερίφη) και όχι για τη 17Ν.

Η απάντηση του ΔΟΛ ήρθε σήμερα μέσα από άρθρο του κ. Παπαχρήστου, με τίτλο «Ο Στάλιν έχει (ακόμη) θαυμαστές) στο οποίο γίνεται λόγος για έμμεσους εκβιασμούς, και λεκτικές ακρότητες.
«Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στη διατύπωση έμμεσων εκβιασμών. Δήλωσε ότι αυτά που έγραψα (όπως και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας) θα μπορούσαν να προκαλέσουν και μηνύσεις, αλλά αυτό είναι έξω από την κουλτούρα τους !

Προφανώς, αν σε γοητεύει ο σταλινισμός και οι μέθοδοί του, τι να σου κάνουν οι μηνύσεις σε δημοσιογράφους. Θέλει πιο δραστικές λύσεις...

Προσωπικά θέλω να ελπίζω ότι ο πολυπράγμων εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα, είπε όσα είπε σε μια έξαρση λεκτικής ακρότητας.
Διαφορετικά, μαύρες ημέρες για τον Τύπο προοιωνίζονται όλα αυτά -μην ξεχνάμε ότι έχουν προηγηθεί πλάγιες απειλές για κλείσιμο μέσων ενημέρωσης, βαρύγδουπες δηλώσεις για παράνομη λειτουργία των ιδιωτικών καναλιών και διάφορα άλλα...» καταλήγει ο δημοσιογράφος στο άρθρο του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...