Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πάγκαλος: Θέλουν να μας κυβερνήσουν μαλλιαροί, σπυριάρηδες χωρίς γραβάτα

Νέο απολαυστικό χτύπημα από το Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος αποφάσισε μεταξύ άλλων να ασχοληθεί με τα ενδυματολογικά ήθη της εποχής των ανδρών της πολιτικής, κατηγορώντας κυρίως τους νέους που πηγαίνουν στο Κοινοβούλιο χωρίς γραβάτα.

Με άρθρο του στα Νέα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστηρίζει πως η γραβάτα στο Κοινοβούλιο ήταν θέμα αρχής, «σεβασμού προς αυτούς που μας είχαν στείλει εκεί να τους εκπροσωπούμε.

Ολοι χωρίς εξαίρεση οι άρρενες εκπρόσωποι των κομμάτων σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους με σπυράκια εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους».

Προσθέτει μάλιστα πως τα τελευταία χρόνια ξεκινώντας από τον Συνασπισμό διάφοροι εμφανίζονταν χωρίς γραβάτα, ελάχιστοι χωρίς σακάκι. Δεν φοβόταν κανένα. Δεν υπήρχαν πια οι τρομεροί πρόεδροι που θα σε ειρωνεύονταν από το ύψος της έδρας εξαναγκάζοντας σε ευπρεπή συμπεριφορά.
Παράλληλα επισημαίνει πως ακόμη και πρώην υπουργοί με δεκαετείς και βάλε θητείες πέταξαν στον αέρα το ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους. «Φτου σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι. Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι».

Τέλος υποστήριξε πως αν και ο ίδιος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την πολιτική, ωστόσο θα έβρισκε πολύ δελεαστική μία πρόταση να ηγηθεί του κόμματος της γραβάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...