Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Γκερέκου, Τατσόπουλος, Μπακογιάννη στο Περιστέρι για κοψίδια

Προσπαθούσαν να πείσουν την κυρία Γκερέκου να κατέβει υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίου


Μία ετερόκλητη παρέα συναντήθηκε στο Περιστέρι για φαγητό, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης. Στο ίδιο τραπέζι του Base-Grill κάθισαν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Φωτεινή Πιπιλή, η Αντζελα Γκερέκου, ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός Κ. Τζαβάρας (που πλήρωσε και τον λογαριασμό) και ο ανεξάρτητος Π. Τατσόπουλος.


Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης, «βλέποντας την παρέα των βουλευτών στο μοδάτο Base-Grill στο Περιστέρι να τσακίζουν παϊδάκια και σταβλίσιες μπριζόλες πίνοντας κρασί, θα νόμιζε κανείς ότι πανηγύριζαν για το τέλος των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Η σύνθεση όμως του τραπεζιού τα χαλούσε λίγο και συνεπώς για κάτι άλλο συζητούσαν. Στην πραγματικότητα... συνωμοτούσαν».

Αναφέρει δε ότι οι βουλευτές, «για άγνωστο λόγο, ήταν μες στην καλή χαρά. Πείραζε ο ένας τον άλλον και επιχειρούσαν να συντάξουν μιαν άτυπη συμφωνία: να σπάσουν τις κομματικές γραμμές, να συναινέσουν και να πείσουν την κυρία Γκερέκου να κατέβει υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίου: Θα σε στηρίξουμε, της έλεγαν. Η κυρία Μπακογιάννη έμαθα ότι ασκούσε τη μεγαλύτερη πίεση, όπως επίσης προς τον κ. Τατσόπουλο για να είναι και αυτός υποψήφιος (δεν κατάλαβα πού ακριβώς) ώστε να τον στηρίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...