Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Άδωνις υπέρ Παπανδρέου: Καλά έκανε ο Γιώργος και μας έβαλε στο μνημόνιο!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο περιοδικό Crash! Από το μνημόνιο, την τρόικα και τις αυτοκτονίες μέχρι τον … Τσίπρα και τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου.


«Ο Παπανδρέου καλά έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο, διότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος αλλά δυστυχώς δεν διαπραγματεύτηκε όπως έπρεπε τους όρους του μνημονίου» τόνισε ο υπουργός Υγείας, υποστηρίζοντας μάλιστα πως «όποιος ψηφίζει κατά του μνημονίου προδίδει τα συμφέροντα της χώρας».


Ο κ.Γεωργιάδης αν και παραδέχτηκε ότι δέχεται εντολές από την τρόικα,ωστόσο τόνισε πως οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν καλούς τρόπους και είναι ευγενικοί!

«Μας κάνουν χάρη οι δανειστές μας. Κάποιος που σου δίνει χρήματα με 0,65% επιτόκιο δεν σου κάνει χάρη» είπε με νόημα ο κ.Γεωργιάδης, διαψεύδοντας παράλληλα τα όσα λέγονται περί αύξησης των αυτοκτονιών στην Ελλάδα.

«Τα όσα λέγονται για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν είναι ούτε 2000 και είναι ο χαμηλότερος αριθμός σε σύγκριση με όλες τις χώρες της ΕΕ» τόνισε ο υπουργός Υγείας, εξαπολύοντας νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο είναι τουρλού-τουρλού . Ο Τσίπρας είναι πιο μνημονιακός από μένα, απλώς δεν ξέρει πώς να το πει στον Λαφαζάνη. Πρέπει να δουλέψει λίγο στον πραγματικό κόσμο για να δει πως βγαίνει το ψωμί» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Γεωργιάδης και έστρεψε τα βέλη του και κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Ο υπουργός Υγείας είπε πως "είναι ντροπή" που μπήκε ο κ. Καμμένος στην βουλή και εκτίμησε πως δεν θα ξαναμπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...