Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτο σχόλιο Ταμήλου για την αιθαλομίχλη: Εγώ την βρίσκω… ρομαντική

Όταν η αιθαλομίχλη χτυπάει κόκκινο, ο Ταμήλος… ρομαντζάρει – Απίστευτο σχόλιο του βουλευτή για την κατάσταση


Ο Τρικαλινός βουλευτής, Μιχάλης Ταμήλος, δεν σταματά να τροφοδοτεί με θέματα τον Τύπο και τα Μέσα σε κάθε του εμφάνιση. Αυτή τη φορά κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην ατμόσφαιρα από την καύση ξύλων, την οδηγία των υπουργείων Υγείας και Περιβάλλοντος προς στους πολίτες και όχι μόνο…


Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Real Fm, έδωσε την δική του εκδοχή για το φαινόμενο της αιθαλομίχλης, αφού όμως πρώτα ξεκαθάρισε πως στα Τρίκαλα δεν εμφανίζεται τόσο έντονο και πως γι’ αυτό πιστεύει πως είναι αρκετοί – σε ολόκληρη τη χώρα – που δεν θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία στις προτροπές των υπουργείων.

Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο, έδωσε την δική του εκδοχή για το φαινόμενο, αφήνοντας πολλά στόματα ανοιχτά: «Η ατμόσφαιρα παρά την αιθαλομίχλη είναι μάλλον ρομαντική», δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής.

Αναφερόμενος στην εικόνα του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε πως δεν έχει καταφέρει να πείσει ακόμα για το έργο του αφού το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και δεν έχει επιτύχει να βρει λύση με την Τρόικα προκειμένου να ηρεμήσει ο κόσμος, ενώ έτρεξε να συμπληρώσει πως ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη για τις τροπολογίες καθώς δεν γνωρίζει ποιο είναι το σκεπτικό των επιτελείων.

Κλείνοντας έδωσε την δική του εκτίμηση για τις εκλογές δηλώνοντας πως θα γίνουν το φθινόπωρο του '14 σε περίπτωση που δεν βρεθεί κοινή αποδεκτή λύση στην επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...