Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελένη Ζαρούλια βιντεοσκοπούσε συναδέλφους της βουλευτές!

Σκηνές reality στην επιτροπή που συζητούνται οι πλειστηριασμοί - Τον καβγά Παπαδημούλη-Τζαμτζή κατέγραφε απευθείας με το κινητό της η βουλευτής της ΧΑ, μέλος της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου


Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται στην συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής στην οποία συζητείται το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει και τους πλειστηριασμούς με τους βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης να  συγκρούονται για τα διαδικαστικά, τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να προσπαθεί να αποδείξει τον κατεπείγοντα χαρακτήρα ορισμένων διατάξεων και την Ελένη Ζαρούλια, κατά πληροφορίες, να καταγράφει με το κινητό της τις στιγμές!

Όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος, «δυστυχώς, την ώρα που εμείς προσπαθούμε να βρούμε λύση, μια συνάδελφος έχει βγάλει το κινητό της και μας τραβάει βίντεο. Ντροπή!».

Τι κατέγραφε η βουλευτής με την κάμερα;

Την κόντρα του κ. Δημήτρη Παπαδημούλη με τον κ. Ιορδάνη Τζαμτζή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την διαδικασία και μίλησε για «αυτογελοιοποίηση της Βουλής». Σε εκείνο το σημείο πετάχτηκε ο κ. Τζαμτζής και με απόγνωση φώναξε «έλεος πια! Αυτό που κάνετε συνεχώς είναι απαράδεκτο».

Ο κ. Παπαδημούλης συνέχισε: «Με φωνές προσπαθείτε να κρύψετε τη γελοιοποίηση. Να γίνει ψηφοφορία με ανάταση χείρας». «Αυτό που κάνετε είναι γελοιοποίηση» ανταπάντησε ο κ. Τζαμτζής.

Τους δύο άντρες διέκοψε η παρατήρηση του κ. Βλάχου για την «οπερατέρ βουλευτή», η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η Ελένη Ζαρούλια της ΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...