Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

O Aβραμόπουλος προετοίμασε την επίσκεψη Τσίπρα στην Βραζιλία και την Αργεντινή


Dimitris Avramopoulos, greek politician. New D...
Dimitris Avramopoulos, greek politician. New Democracry. (Photo credit: Wikipedia)
Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος «έβαλε πλάτη» για την προετοιμασία της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Βραζιλία και την Αργεντινή, μετά από συνεννόηση των δύο ανδρών.

Το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε αρκετές φορές, τις προηγούμενες εβδομάδες, τους τεχνοκράτες του Υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της επίσκεψης στην Βραζιλία και την Αργεντινή, οι οποίοι ενημέρωσαν τους συμβούλους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για όλες τις διακρατικές συμφωνίες που υπάρχουν μεταξύ της Ελλάδας και των δύο νοτιο-αμερικανικών χωρών.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της διεύθυνσης Νότιας Αμερικής του υπουργείου Εξωτερικών ήθελαν να πετύχει η επίσκεψη αυτή αφού είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελλάδας πραγματοποιεί περιοδεία στις χώρες αυτές.

Οι τεχνοκράτες του ΥΠΕΞ άνοιξαν τους φακέλους τους και έδωσαν πλήρη ενημέρωση στον Αλέξη Τσίπρα για κάθε τεχνική βοήθεια που ζήτησε. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στην Κουμουνδούρου δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τον τρόπο που τους αντιμετώπισε το ΥΠΕΞ, ενώ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.



Πηγή:   iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...