Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γαλάζια καρφιά για Στουρνάρα


Το… πάτημα που έψαχναν βρήκαν πολλοί γαλάζιοι βουλευτές για να στραφούν κατά του κ. Στουρνάρα. Οι καλές σχέσεις του υπουργού Οικονομικών με τον Αντώνη Σαμαρά έχουν μπει στο στόχαστρο πολλών βουλευτών και στελεχών της ΝΔ εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί είναι μάλιστα οι βουλευτές της ΝΔ που δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους γι’ αυτή τη… σχέση.

Ο ίδιος όμως ο κ. Στουρνάρας έδωσε την «ευκαιρία» σε κάποιους να στρέψουν πυρά και βέλη εναντίον του, τόσο με την επιστολή που έστειλε στη ΔΕΗ ζητώντας να συνεχιστεί η είσπραξη του χαρατσιού, όσο και με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για νέες περικοπές στους υπαλλήλους της Βουλής, την ώρα που ήδη βρίσκονται στο ενιαίο μισθολόγιο.

Για «γκάφες» μιλούν κάποιοι στη ΝΔ από την πλευρά του Στουρνάρα που εκθέτουν το κόμμα, μιας και εξαιτίας του αποχώρησαν από το κόμμα 511 μέλη που ήταν υπάλληλοι της Βουλής, αλλά εκθέτουν και την κυβέρνηση.

Οι γαλάζιοι, πάντως, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να βρίσκονται «απέναντι» από τον κ. Στουρνάρα και να αναζητούν… νέες γκάφες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...