Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τον Τσίπρα junior θήλασε η Περιστέρα στο Μέγαρο Μουσικής


Live θηλασμό από την σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα είχαν την «ευκαιρία» να παρακολουθήσουν όσοι θεατές βρέθηκαν μαζί της στην παιδική παράσταση Λιλιπούπολη στο Μέγαρο Μουσικής.

Την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν την συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ η σύζυγός του, Περιστέρα, παρακολουθούσε -μαζί με μια φίλη της- την παιδική παράσταση Λιλιπούπολη στο Μέγαρο Μουσικής. Όταν ο μικρός γιος της, τον οποίον είχε πάρει μαζί της, πείνασε η νεαρή μητέρα έβγαλε έξω το στήθος της και άρχισε να τον βυζαίνει.

Ένεκα του σχετικού ταμπού που υπάρχει ακόμη στην ελληνική κοινωνία (σε αντίθεση με το εξωτερικό) υπήρξε μια μερίδα θεατών που εξεπλάγη με το θέαμα. Μια έκπληξη που έγινε μεγαλύτερη -και γενικεύτηκε- όταν μαθεύτηκε ότι η τρυφερή μαμά δεν είναι άλλη από την σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, κάποιοι από τους θεατές φρόντισαν να βγάλουν μέσω κινητού και φωτογραφίες του θηλασμού. Οι οποίες έχουν αρχίσει να φτάνουν και σε δημοσιογραφικά γραφεία. Μέχρι τώρα κανείς δεν τις έχει δημοσιεύσει. Όπως και δεν θα έπρεπε καθώς πρόκειται για μια πολύ ανθρώπινη, τρυφερή και απολύτως ιδιωτική στιγμή.



Πηγή: iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...