Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Διαψεύδει η Βουλή και η Χ.Α. το περιστατικό για…ένοπλους βουλευτές

Σε διάψευση του δημοσιεύματος του «Βήματος» για βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εντοπίστηκαν με όπλα εντός του Κοινοβουλίου προχώρησε το γραφείο τύπου του προέδρου της Βουλής αλλά και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Παππάς.

Συμφωνά με το δημοσίευμα, την Τρίτη δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να εισέλθουν στη Βουλή με όπλα αλλά εντοπίστηκαν από τον ανιχνευτή μετάλλων και οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τα αφήσουν σε ειδικό χώρο και να τα παραλάβουν κατά την έξοδό τους.

Η πρόταση για την αυστηρότερη τήρηση του κανονισμού ασφαλείας της Βουλής ώστε κανείς να μην μπορεί να εισέρχεται στο Κοινοβούλιο οπλισμένος, ελήφθη σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Σώματος κ. Ευ. Μεϊμαράκη πριν από λίγες ημέρες και πέρασε ομόφωνα από τη Διάσκεψη Προέδρων. Ο κ. Μεϊμαράκης μάλιστα πρότεινε ότι πρώτοι στη Βουλή θα εισέρχονται και θα περνούν από τα ηλεκτρονικά μηχανήματα οι βουλευτές και εν συνεχεία οι αστυνομικοί συνοδοί τους για να μην ξεφεύγει κανείς.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής μάλιστα υποστήριξε πως όλα αυτά που δημοσιεύονται είναι στημένα και το θέμα δεν έχει καν τεθεί στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Σημειώνεται ότι η διάψευση έγινε προφορικά σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...