Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο Γιώργος Κυρίτσης κινδυνεύει να χάσει τη βουλευτική του... βέρα στο δεξί

Κυρίτσης και Ψαριανός, δύο στελέχη της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή
Αίτημα επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων του κόμματός τους στα Τρίκαλα κατέθεσαν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ Ιωαννίνων που θέλουν για το δικό τους νομό την έδρα την οποία έχει καταλάβει στα Τρίκαλα ο γνωστός σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης.

Αρκεί η ακύρωση μόλις 31 ψηφοδελτίων και η έδρα θα περάσει στον υποψήφιο του νομού Ιωαννίνων Γιάννη Σκοπούλη ο οποίος είναι αδελφός της υφυπουργού Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη που μετέχει στην κυβέρνηση μετά από πρόταση του Φώτη Κουβέλη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το trikalavoice.gr η ΔΗΜ.ΑΡ. στα Τρίκαλα έλαβε 6.520 ψήφους έναντι 6.489 που έλαβε στα. Ιωάννινα.

Τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. Ιωαννίνων θέλοντας να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο που τους δίνει η νομοθεσία, μιας και η διαφορά είναι πολύ μικρή κατέθεσαν αίτηση επανακαταμέτησης των ψήφων εκεί. Ωστόσο αυτή επιβεβαίωσε τον αριθμό των 6.489 ψήφων. Μένει πλέον να γίνει η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων της ΔΗΜΑΡ στα Τρίκαλα... Εάν δεν επαληθευτεί το 6.520 και ο αριθμός είναι μικρότερος από 6.489, τότε αλλάζει η κατανομή των εδρών.

Η ΔΗΜΑΡ χάνει την έδρα του Γιώργου Κυρίτση στα Τρίκαλα και εκλέγει στα Ιωάννινα βουλευτή τον Γιάννη Σκοπούλη.

Την ίδια ώρα και η Ν.Δ. θα χάσει και θα κερδίσει αντίστοιχα μία έδρα στους ίδιους νομούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...