Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πρωτοφανής επίθεση της Θύρας 13 σε σύμβουλο του πρωθυπουργού: Είσαι κάφρος, γελοίος και ανύπαρκτος

Με ύβρεις απάντησε ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων της «Θύρας 13» στο tweet του Γιώργου Μουρούτη, διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο οποίος σχολίαζε τη διαφήμιση του Παναθηναϊκού στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μουρούτης φέρεται να είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter: «Εχει καταντήσει αηδία η διαφήμιση με τον ύμνο του ΠΑΟ. Εκεί που κάθεσαι ήρεμος ξαφνικά σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι», σχολιάζοντας το σποτ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, αργότερα , ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά κατέβασε το σχόλιο.

Στη σημερινή ανακοίνωση του ο Ενιαίος Φορέας της «Θύρας 13», μιλάει για «προκλητικό παραλήρημα του προσωπικού συμβούλου του δηλωμένου γαύρου πρωθυπουργού» ενώ χαρακτηρίζει «γελοίο υποκείμενο», «απίθανο πολιτικό», «κάφρο» και «ανύπαρκτο άτομο» τον Γιώργο Μουρούτη ενώ τονίζουν ότι τέτοιες δηλώσεις ξεπερνούν τα όρια και «δυναμιτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί» και καλεί την κυβέρνηση να μην αφήνουν «τον κάθε απίθανο τύπο να αισχρολογεί κατά του μεγαλύτερου Ελληνικού αθλητικού συλλόγου. Μαζέψτε τον!!!».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «οι Παναθηναϊκοί που στήριξαν το κόμμα του γελοίου, είτε μέσα από ΜΜΕ, είτε μέσω άλλου τρόπου, πρέπει να αισθάνονται περήφανοι ως κορόιδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...