Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα Ξηρού

Το βιβλίο «Καινοτοπία του Κακού» της Χάρα Άρεντ έφερε στο μυαλό του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, βλέποντας το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού… 

 
Με ανάρτηση του στην προσωπική ιστοσελίδα στο Facebook, ο κ.Τατσόπουλος εξαπολύει επίθεση στο καταζητούμενο μέλος της 17 Νοέμβρη και  χαρακτηρίζει «δολοφόνο» τον Ξηρό που μοιάζει πολύ με τους Ναζί του 2ου παγκόσμιου πολέμου του βιβλίου της Άρεντ .

«Αναρωτιέμαι εάν ο Χριστόδουλος Ξηρός, καθώς εμφανώς διαβάζει μπροστά στην κάμερα, με την ανατριχιαστικά μονότονη φωνή του, σαν κανένας λογιστής του εγκλήματος [αδύνατον να τον παρακολουθήσεις και να μην τρέξει ο νους σου στην "Κοινοτοπία του Κακού" της Χάνα Αρεντ] ειλικρινά πιστεύει ότι έστω και ΔΕΚΑ στο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ από όσους πρόκειται να τον δουν, θα τον δουν ΕΠΕΙΔΗ ενδιαφέρονται γι' αυτά που διαβάζει και όχι ΕΠΕΙΔΗ τα διαβάζει ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Όπως την παλιά καλή εποχή. Όταν σκότωνε για να τον δημοσιεύουν και τον δημοσίευαν επειδή σκότωνε. Ελλάδα 2014» γράφει χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...