Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Στο Θάνο Μικρούτσικο διασκέδασαν το Σάββατο ο Τσίπρας και η Περιστέρα

Στο Σταυρό του Νότου βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφο του Περιστέρα και απόλαυσαν την παράσταση των Θάνου Μικρούτσικου και Γιάννη Κότσιρα. 


Οπως γράφει και στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Θάνος Μικρούτσικος έδειχνε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την παρουσία του ζεύγους στο κέντρο. Μάλιστα, τους αφιέρωσε και ένα τραγούδι που συνήθως το αφιερώνει στη σύζυγό του, το «Δεν είμαι άλλος», σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν συνειρμούς για πιθανή υποψηφιότητα του Θάνου Μικρούτσικου με τον ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων, μετά και το «όχι» που εισέπραξε ο Τσίπρας από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τι στιγμή που ο συνθέτης έχει δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε η εμπλοκή του στα κοινά της πόλης.

Χαρούμενος, πάντως, με την παρουσία του ζεύγους Τσίπρα ήταν και ο έτερος τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Σταυρό του Νότου, Γιάννης Κότσιρας, αφού το τραγούδι του «Τα μπλουζ των Βαλκανίων» υπάρχει ο στίχος «Στης πείνας τα μνημόνια, φτηνές υπογραφές».

Ακούστε τα τραγούδια που οι καλλιτέχνες αφιέρωσαν στο ζεύγος Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...