Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Σφοδρή κόντρα Σαμαρά με βρετανό ευρωβουλευτή

Με σκληρές εκφράσεις απευθύνθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Νάιτζελ Φάρατζ λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν ελέγχεις τη χώρα, να μετονομάσεις τη ΝΔ σε Μη Δημοκρατία» 

 
Με οργισμένο ύφος ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε: «Ευχαριστώ για τα μαθήματα δημοκρατίας, θα περίμενα περισσότερη αλληλεγγύη»


Σκληρές εκφράσεις με τον Νάιτζελ Φάρατζ αντήλλαξε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής με αφορμή τις δηλώσεις του Βρετανού ευρωβουλευτή, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν ελέγχει την χώρα του και ότι θα έπρεπε να μετονομάσει τη ΝΔ σε Μη Δημοκρατία.

Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τον ευρωβουλευτή για τα «μαθήματα δημοκρατίας», ωστόσο, με οργισμένο ύφος του είπε ότι θα περίμενε περισσότερη αλληλεγγύη.

«Ευχαριστώ τον κ. Φάρατζ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε, θα εκτιμούσα όμως αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Θα περίμενα περισσότερη αλληλεγγύη από εσάς. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ», είπεμε δηκτικό τρόπο ο πρωθυπουργός για τον ευρωσκεπτικισμό του κ. Φάρατζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...