Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Βούλτεψη κατά ανδρισμού Στρατούλη με αφορμή την Κεφαλονιά

«Ο ανδρισμός και η γυναικεία αρετή είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, όχι να πετάμε χαρτιά …», είπε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, με αφορμή την κατάθεση τοπικών ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ για το σεισμό στην Κεφαλονιά, κι ενώ νωρίτερα είχε καταδικάσει το γεγονός ότι κεντρικά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση.


Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με βαρύτατες εκφράσεις, όπως «πολιτικοί απατεώνες», εξαπέλυσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή το σεισμό στην Κεφαλονιά.


Η βουλευτής της ΝΔ, αρχικά κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι κεντρικά δεν εξέδωσε ούτε ανακοίνωση και στη συνέχεια, με αφορμή σχετικές ανακοινώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εκδόθηκαν σε τοπικό επίπεδο και κατατέθηκαν στα πρακτικά από το Δημήτρη Σταρτούλη, επετέθη στο βουλευτή κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι δεν παραδέχεται το λάθος του.

«Ο ανδρισμός και η γυναικεία αρετή είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, όχι να πετάμε χαρτιά …», είπε η κ. Βούλτεψη, ενώ λίγο αργότερα, κι ενώ ο Παναγιώτης Κουρουπλής διαμαρτυρόταν έντονα εκτός μικροφώνου, η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικούς απατεώνες».

Για παραλήρημα και πανικό της κ. Βούλτεψη έκανε λόγο ο Δημήτρης Στρατούλης, και ζήτησε να απαλειφθούν από τα πρακτικά οι εκφράσεις περί ανδρισμού και «πολιτικών απατεώνων», ενώ επί της ουσίας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενιαίος και στην Αθήνα και στην Κεφαλλονιά.


Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...