Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Εκνευρίστηκε και αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ο Χρυσοχοϊδης

Εκνευρίστηκε και αποχώρησε από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης λόγω της παρέμβασης του προεδρεύοντος, Γιάννη Δριβελέγκα κατά τη διάρκειας της ομιλίας του. 


Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εκνευρίστηκε από την παρέμβαση του προεδρεύοντος της διαδικασίας, Γιάννη Δριβελέγκα, που του συνέστησε να συντομεύσει την ομιλία του επειδή είχε ξεπεράσει τον προβλεπόμενο χρόνο

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όταν ο κ. Χρυσοχοϊδης δέχτηκε την παρέμβαση, ρώτησε το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής αν επιθυμεί να κατέβει ο ίδιος από το βήμα των ομιλητών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγο ότι αμέσως ακούστηκε η φωνή του Αντώνη Σαουλίδη που είπε: «Θα πάρουμε όλοι τον ίδιο χρόνο».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης εκνευρίστηκε και απάντησε: «Προφανώς υπηρετείτε άλλους στόχους, δεν είναι σώμα αυτό» και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Μεταφορών είχε υποστηρίξει ότι χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής και όχι ένα κλουβί στιγματισμένων, ένα συνονθύλευμα ηττημένων και τόνισε ότι από το 2010 «συμμετέχουμε στην κυβέρνηση για την πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...