Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Παπαχρήστος: Η ΝΔ κάνει ζημιά στον εαυτό της, όχι στον Τσίπρα

Την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει ζημιά στον εαυτό της, και όχι στον Αλέξη Τσίπρα, με τη σκληρή κριτική που ασκεί στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη στήριξη του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, καταθέτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη σημερινή στήλη του στα “Νέα”.


“Με ακόμη μια ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία επιμένει στη βλακώδη στρατηγική της αντίκρουσης της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωεκλογές, ως επικεφαλής του Κόμματος της Ενωμένης Αριστεράς.

Αυτή τη φορά τον εγκαλούν, γιατί στην ομάδα μετέχουν και δυο τουρκοκυπριακά κόμματα, με αριθμητικά δεδομένα επιπέδου εξωραϊστικού συλλόγου, φαντάζομαι.

Τι προσπαθούν να κάνουν, δεν καταλαβαίνω. Να τον βγάλουν εθνοπροδότη; Να δείξουν ότι η υποψηφιότητα δεν είναι δα και τίποτε το σοβαρό; Ό, τι και να ισχύει πάντως είναι έξω από κάθε λογική. Και κάνει ζημιά στους ίδιους, όχι στον Τσίπρα. Διότι, όπως και να το κάνεις, καλό για τη χώρα είναι αυτή η υποψηφιότητα.

Κοίτα που κατάντησα τώρα εξαιτίας τους, να υπερασπίζομαι τον πρόεδρο Αλέξη. Πάει, χάλασε ο κόσμος”, τονίζει μεταξύ άλλων στη σημερινή στήλη του στα “Νέα” ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...