Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

O Τατσόπουλος για το "φλερτ" των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Οξύτατη κριτική στους Ανεξάρτητους Έλληνες ασκεί ο Πέτρος Τατσόπουλος για την στάση που θα τηρήσει μερίδα στελεχών τους στην ψηφοφορία για την διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Ο κ.Τατσόπουλος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στρέφει τα πυρά του προς την Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα για την αντίθεση της στην διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής χωρίς την έκδοση αμετάκλητης δικαστική απόφασης.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το γεγονός ότι γνωρίζει από την προϋπηρεσία της ως εισαγγελέας πως η έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης για τους κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής θα καθυστερήσει σημαντικά.


«Η κυρία Γιαταγάνα είναι πρώην εισαγγελέας και γνωρίζει καλύτερα από εμένα ότι, με τους ρυθμούς της ελληνικής δικαιοσύνης, αμετάκλητη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή θα έχουμε γύρω στο... 2040. Να χρηματοδοτούμε τους φασίστες έως τότε; Είναι μια άποψη. Εγώ έχω να προτείνω όμως στην κυρία Γιαταγάνα κάτι ακόμη πιο ριζοσπαστικό. Να χρηματοδοτούμε τους φασίστες έως ότου φέρουν μ' επιτυχία εις πέρας το πραξικόπημά τους, ούτως ώστε να μην μας μέμφονται κατόπιν ότι τους καταδικάσαμε με στημένη δίκη προθέσεων», αναφέρει στο μήνυμα του.

Παράλληλα ο κ. Τατσόπουλος κάνει λόγο για «φλερτ» των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής με σκοπό την αναζήτηση ψήφων. Τέλος παραθέτει και το σχόλιο του για την ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματος του με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Αντιλαμβάνομαι επίσης γιατί οι Ανεξάρτητοι 'Ελληνες εξακολουθούν να φλερτάρουν με τη Χρυσή Αυγή -"είναι πολλές οι ψήφοι, ΄Αρη", για να παραφράσουμε τη θρυλική ρήση του Σπύρου Καλογήρου. Εκείνο που δεν αντιλαμβάνομαι είναι εάν, μετά και τα σημερινά... αποκαλυπτήρια στην Ολομέλεια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα νομιμοποιείται εφεξής να φλερτάρει με τους Ανεξάρτητους ΄Ελληνες. Την καλημέρα μου».


Δείτε την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...