Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Γνωστός υπουργός έπαιζε «λουλουδόπολεμο» χιλιάδων ευρώ στην Πάολα


Την οργή των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδάει η Πάολα προκάλεσε η εικόνα γνωστού υπουργού ο οποίος πετούσες δεκάδες λουλούδια στην τραγουδίστρια μη μπορώντας να τηρήσει ούτε τα προσχήματα.



Σύμφωνα με το antinews,gr «ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε αυτές τις ημέρες σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η αοιδός Πάολα. Παρέα του είχε μια... αιθέρια ύπαρξη, καθώς είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή».


Οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως ο υπουργός ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στον προκλητικό «λουλουδοπόλεμο» με την τραγουδίστρια αδιαφορώντας πλήρως για τα σχόλια και τις επικριτικές ματιές που του έριχναν οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος οι οποίοι σχολίαζαν: «Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι».

Η ιστοσελίδα δεν αναφέρει το όνομα του υπουργού σχολιάζει ωστόσο πως πρόκειται για «καλομαθημένο παιδί» που κάποια στιγμή πρέπει «να προσγειωθεί στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...