Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Σφοδρή επίθεση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Μαρκογιαννάκη

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, Σταύρος Κοντονής και Ζωή Κωνσταντοπούλου, που συμμετέχουν στην Προανακριτική της λίστας Λαγκάρντ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη τον οποίο κατηγορούν ότι μεθόδευσε «με προκλητικό τρόπο την κατ’ αντιπαράστασιν εξέταση των μαρτύρων Κ. Μπίκα και Ι. Διώτη», ενώ τον καταγγέλουν για προσπάθεια συγκάλυψης στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Χθες μεθοδεύτηκε με τον πλέον προκλητικό τρόπο η ακύρωση της κατ’ αντιπαράστασιν εξέτασης των μαρτύρων Κ. Μπίκα και Ι. Διώτη, που είχε ζητήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ. Με δικονομικά προσχήματα, με συνεχείς παρεμβάσεις, με ύβρεις και λοιδορίες ο κ. Μαρκογιαννάκης υλοποίησε το προμελετημένο σχέδιό του. Δεν έκρυψε ούτε την αγωνία του μην τυχόν και προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση, ενόψει την επικείμενης κατάθεσης του κ. Βενιζέλου, την οποία είχε φροντίσει να διοργανώσει μαζί του, ερήμην της Επιτροπής.

Τον καταγγέλλουμε ως θλιβερό αχθοφόρο των σχεδίων συγκάλυψης που πυρετωδώς καταστρώνουν αυτές τις ημέρες οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...