Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Παπαδημούλης: «Πιστός συνεχιστής της γραμμής Παπαρήγα ο Κουτσούμπας»

Επιφυλακτικός για την αλλαγή ηγεσίας που προέκυψε στο ΚΚΕ μετά το 19ο Συνέδριο και το κατά πόσο αυτή θα σημαίνει ανανέωση και ελπίδα για ενότητα στην Αριστερά, εμφανίστηκε τη Δευτέρα... ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος πάντως την Κυριακή είχε σπεύσει να συγχαρεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter τον Δημήτρη Κουτσούμπα για την εκλογή του.
«Την αλλαγή που έγινε στην ηγεσία του ΚΚΕ μετά από 22 χρόνια και πού αυτή θα οδηγήσει ας το αφήσουμε να το δείξει ο χρόνος. Μέχρι τώρα, με όσα έχει πει ο κ. Κουτσούμπας εμφανίζεται ως πιστός συνεχιστής της γραμμής Παπαρήγα» είπε ο Δημ. Παπαδημούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και προσέθεσε: «Χωρίς καμία διάθεση παρέμβασης στα εσωκομματικά του ΚΚΕ και πέραν των ευχών για καλή επιτυχία στο έργο του, αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κόσμος της Αριστεράς, ό,τι κόμμα κι αν ψηφίζει, διψάει για ενότητα ή τουλάχιστον κοινή δράση. Ο κόσμος που αυτή τη στιγμή υποφέρει από ανέχεια και ανεργία περιμένει από τους αριστερούς να είναι ενωμένοι και συσπειρωμένοι στην προσπάθεια να σταματήσει ο κοινωνικός κατήφορος που βιώνει».

Συγχαρητήρια από ΝΔ σε Κουτσούμπα

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, για την εκλογή του Δημήτρη Κουτσούμπα στη θέση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, συγχαίρω τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, για την εκλογή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του για το καλό του Ελληνικού Λαού και τα συμφέροντα της Πατρίδας μας».
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...